Sportbedrijf Drachten

Live sinds: 12-10-2016

Tags: Sportbedrijf Drachten

Link: http://www.sportbedrijf-drachten.nl/.

Voor Sportbedrijf Drachten ontwikkelde JHN Creatives een online platform waar alle facilitieten zijn gebundeld. Op een gebruiksvriendelijke manier zijn al deze faciliteiten gemakkelijk te benaderen en te boeken.

Regent Makelaars

Live sinds: 16-09-2013

Tags: Makelaar, API, responsive, maatwerk

Link: http://www.regentmakelaars.nl.

Fries, normaal en nuchter zijn een aantal kenmerken van deze Regent Makelaars. Naast het maken van een mooie website hebben we ook de huisstijl ontwikkeld. De betrouwbare uitstraling is vertaald in een vernieuwende makelaarssite waarop bezoekers de woningen optimaal ervaren.

Strong Viking

Live sinds: 21-09-2010

Tags: Webdesign, responsive, huisstijl

Link: http://www.strongviking.com.

Oorah! Naast dat we zelf mee doen met deze Obstacle Run mogen we er ook voor werken. Voor Strong Viking verzorgen wij de vormgeving en webdesign. Een leuk en uitdagend merk om voor te werken dat zich blijft doorontwikkelen.

LoQit

Live sinds: 02-07-2014

Tags: Responsive, product, mobiel, maatwerk

Link: http://www.loqit.nl.

LoQit is hét innovatieve elektronische sluitsysteem voor opbergmeubilair met een ongekende flexibiliteit. JHN Creatives ontwikkelde een moderne website waarbij de aandacht ligt op de presentatie van het product.

IBP interieurbouw

Live sinds: 01-09-2013

Tags: Interieurbouw, Maatwerk, Responsive

Link: http://www.ibpinterieurbouw.nl.

"Onze website moet uitstralen wat we hier doen bij IBP" Met dit als uitgangspunt ontwikkelden we een website die volledige aansluit bij de hoogwaardige interieurs die IBP Inteurbouw realiseert. Binnen de website kunnen ze gemakkelijk alle producten en projecten presenteren. Door dit te ondersteunen met Online Marketing halen we ook in deze branche goede resultaten.

Perfect Dak Nederland

Live sinds: 08-08-2013

Tags: Dakbedekking, Responsive, Maatwerk, Mobiel

Link: http://www.perfectdaknederland.nl.

Heb je problemen met je dak? Dan ga je naar de nieuwe website van Perfect Dak Nederland. Eenmaal aangekomen wil je natuurlijk snel contact opnemen en geholpen worden want lekkage wil je snel opgelost hebben. JHN Creatives ontwikkelde een gebruiksvriendelijke responsive website die aan al deze eisen voldoet.

Dr.G. Cosmeseuticals

Live sinds: 06-11-2015

Tags: Responsive, Brand, Products

Link: http://www.drgcosmeceuticals.com/.

JHN Creatives verzorgde een website + webshop voor Dr.G – CosmeCeuticals, de Nr1 Professionele SkinCare van Korea. Innovatief en geavanceerd op het gebied van dermatologie en huidverzorging.

Energie Consulting Nederland B.V.

Live sinds: 26-06-2015

Tags: Responsive

Link: http://www.energieconsulting.com.

Voor Energie Consulting Nederland kregen we opdracht een website te ontwikkelen die uitstraalt dat ze 'normaal' zijn, zonder fratsen en gericht op de klant. Door een gemakkelijke postcode-functie worden nieuwe leads automatisch verdeeld onder de account managers.

CSG Liudger

Live sinds: 05-06-2011

Tags: Scholen gemeenschap, Maatwerk, Responsive

Link: http://www.csgliudger.nl.

Naast dat de vormgeving naar een hoger niveau getilt moest worden heb je bij een scholengemeenschap te maken met meerdere doelgroepen: leerlingen, ouders en leraren. Door vanuit de doelgroep te denken is het gelukt om de nieuwe website voor alle gebruikers geschikt te maken. We zijn blij met de positieve ervaring van alle gebruikers.

Amsterdenim

Live sinds: 13-05-2015

Tags: One page, responsive, maatwerk

Link: http://www.amsterdenim.com/.

Een merk in opkomst: AMSTERDENIM! JHN Creatives ontwikkelde een tijdelijke one-page website. Door te klikken in het menu scrollt de website automatisch naar het gewenste onderdeel. Met het retro/denim ontwerp is het gelukt een sfeervolle impressie van het merk te geven.

Kavel22

Live sinds: 13-02-2013

Tags: Interieur, Maatwerk, Responsive

Link: http://www.kavel22.nl.

Interieur is beleving. En dat is precies wat de website van Kavel22 ook moet uitstralen. Bezoekers moeten uitgenodigd worden in hun pand dat met liefde en passie is gebouwd en ingericht.

Keetels

Live sinds: 24-09-2013

Tags: metaalbewerkingsmachines, responsive, productfunctie, website

Link: http://www.keetels.nl.

De nieuwe website van Keetels bevast een uitgebreiden productfunctie waarmee ze gemakkelijk als hun producten kunnen presenteren. Naast de gebruiksvriendelijkheid is de vindbaarheid erg belangrijk. Zoek je 'metaalbewerkingsmachines' dan staat deze site dan ook op nummer 1!

Intermontage

Live sinds: 11-03-2015

Tags: Interieurbouw, Maatwerk, Responsive

Link: http://www.intermontage.nl.

Groots in klein blijven. Ondanks het grote assortiment diensten en producten, kenmerkt Intermontage zich door korte communicatielijnen en een flexibele procesaanpak. Met de nieuwe website en online marketing helpen we hun werkgebied te vergroten.

HiddenProfits

Live sinds: 17-11-2014

Tags: Online Marketing, Partner, Responsive, Maatwerk

Link: http://www.hiddenprofits.nl.

Vaste partner binnen de fitnessbranche en specialist op het gebied van online marketing. JHN Creatives werkt nauw samen met Hiddenprofits en samen zorgen we binnen de fitnessbranche voor optimale resultaten.

Rijschool Thomassen

Live sinds: 22-01-2014

Tags: Autorijschool, responsive, maatwerk

Link: http://www.rijschoolthomassen.nl.

Bij een rijschool draait het om nieuwe leerlingen scoren via de website. Een leuke uitdaging want de concurrentie is groot. Met de juiste strategie is het gelukt een website te ontwikkelen die ruimschoots aan de verwachtingen voldoet.

Kooi Security

Live sinds: 09-12-2014

Tags: Beveiliging, Responsive, Maatwerk, Internationaal

Link: http://www.kooisecurity.com.

Kooi Security staat voor de beste oplossing op het gebied van cameratoezicht. Met hun Unit For Observation zijn zij internationaal marktleider. JHN Creatives kreeg de opdracht een website te ontwikkelen die vertrouwen opwekt bij de doelgroep. Zowel in Nederland als de rest van Europa.

De Bazuin Oenker

Live sinds: 16-03-2014

Tags: Muziek, responsive, mobiel, maatwerk

Link: http://www.debazuinoenkerk.nl.

Brassband de Bazuin Oenkerk is verkozen tot Nederlands kampioen van 2014. Dat betekent meer boeking en dus een vollere agenda. Om dit allemaal goed te kunnen verwerken ontwikkelden wij een website met daarin een gebruiksvriendelijke agenda- en boekfunctie.

Yscreamcart

Live sinds: 08-12-2014

Tags: Responsive, product, mobiel, maatwerk

Link: http://www.yscreamsolutions.nl.

Een van de leukste dingen is het ontwikkelen van een website voor een nieuw product. Unieke ijskarren met een frisse en hippe uitstraling. Kan dat? Ja! Bij Yscreamcart leveren ze allerlei soorten ijskarren die je voor je bedrijf kan gebruiken als blikvanger.

WIL JE EEN GOEDE WEBSITE LATEN MAKEN?

offerte website drachten VRAAG EEN OFFERTE AAN!
handle close

Vragen of hulp nodig?

Bel +31(0)512 74 50 76 of mij!
image