Meer klanten dankzij Online Marketing

Online Marketing is bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje. Terwijl online marketing juist zorgt voor veel nieuwe klanten. En het mooie van online marketing? Je ziet precies wat iedere Marketing-Euro je oplevert. Zodra jouw basis (de website) goed staat, zorgen de online marketeers van JHNC voor een boost aan koopgerichte bezoekers op jouw website. Wij zorgen ervoor dat elke bestede Marketing-Euro meetbaar wordt. 100% transparantie, zodat jij weet wat online marketing jou oplevert. Dit zijn de online marketing mogelijkheden van JHNC:

Google advertising

96% van jouw doelgroep zoekt op Google. Daar wil je dus aanwezig zijn om jouw doelgroep aan te spreken. Via Google Adwords stellen wij voor elke zoekopdracht een specifieke advertentie in. Wij zorgen dat ze op de juiste pagina op jouw website landen, zodat men sneller converteert (een aanvraag doen bij je bedrijf). Ook hier is elke Marketing-Euro 100% meetbaar. In overleg met jou sturen we aan, optimaliseren we en zorgen we voor meer klanten voor jouw bedrijf. Hét voordeel van JHNC: we zitten naast je om alles uit te leggen. Géén vage begrippen. Duidelijk en helder. Dat is wat we doen.

Facebook marketing

We willen ook iets met Facebook!’, horen we vaak. En dan blijft het stil… Facebook is een prachtig platform áls je het passend inzet. Snel een pagina maken, af en toe een berichtje plaatsen en hopen op een hoop likes gaat niet werken. Vergeet de 'like, share & winacties', die tegen de guidelines van Facebook zijn. Acties met win-codes, informatie weggeven, meningen vragen in ruil voor korting, gericht adverteren op jouw specifieke doelgroep, dat is wat wij doen. En dat kunnen we bewijzen!

Maximale conversie

Je website is mobielvriendelijk, je krijgt koopgerichte bezoekers via Google, Facebook en andere bronnen. Nu nog zaak om ze te converteren (om te zetten) naar klant. We maken een scan van je huidige online aanwezigheid, analyseren het en geven je praktische tips en tricks die meteen resultaat opleveren. Zo optimaliseer je de conversie en scoor je meer klanten met minder moeite. Let op: als je nu 1000 bezoekers haalt met een conversiepercentage van 1%, behaal je dus 10 klanten uit die 1000 bezoekers. Stel dat we dat kunnen verhogen met 1%...

Onze specialisten staan voor jou klaar

Iedereen kan starten met online marketing. Maar alleen échte specialisten zorgen voor optimaal resultaat voor jou. We snappen dat je misschien nog wat vragen hebt. Daarom lichten wij geheel vrijblijvend alle mogelijkheden toe, zodat jij weet dat jouw online marketing in de beste handen is bij JHNC.

  • * velden zijn verplicht.

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze diensten? Laat het ons weten!

  • * velden zijn verplicht.

WIL JE EEN GOEDE WEBSITE LATEN MAKEN?

offerte website drachten VRAAG EEN OFFERTE AAN!
handle close

Vragen of hulp nodig?

Bel +31(0)512 74 50 76 of mij!
image