A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

Werkwijze - Site naam
  • Maak een afspraak

    U kunt telefonisch een afspraak maken voor een van onze behandelingen. Ga voor een overzic...

  • Tarieven mondhygiënisten

    Wilt u weten wat de kosten zijn? Klik dan hier en download onze actuele tarievenlijst. ...

Werkwijze

Ook voor 2013 proberen we zoveel mogelijk een contract af te sluiten met Uw zorgverzekeraar!  Wij doen voor iedere keer als u komt een COV-controle zodat we op de hoogte zijn welke zorgverzekeraar u heeft en hoe u verzekerd bent.

Voor grote behandelingen geven we altijd een kostenbegroting mee, zodat u zelf bij uw verzekeraar kunt informeren of de behandeling geheel, gedeeltelijk of niet vergoed wordt, dat varieert behoorlijk per pakket en verzekeraar. Bezoek de website van uw zorgverzekeraar of lees het polisboekje door. Alle vergoedingen staan onder het kopje: Behandeling vrijgevestigde mondhygiënist/ vergoedingen

Codes:

Per 1 januari 2013 zijn alle codes en tarieven veranderd. De nieuwe codes en omschrijvingen kunt u vinden op de prijslijst van onze praktijk. De tarieven worden bepaald door het NMA en zijn maximum tarieven. Voor sommige verrichtingen zijn onze tarieven lager dan de maximum tarieven.

We proberen zo veel mogelijk rechtstreeks te declareren bij de zorgverzekeraars. De kosten die u zelf moet bijdragen verrekenen zij dan weer met u . Dit heeft het voordeel dat u geen nota meer ontvangt voor een behandeling en zelf ook geen actie hoeft te ondernemen deze in te dienen en te betalen.

Natuurlijk is uw mondhygiënist ook bereid hier uitleg over te geven!

Tarieven mondhygiënisten

Klik hier voor de tarievenlijst
 

Vitaalmond
Kamperfoelielaan 2
9363 EV Marum
T: +31(0)594-646100
E: info@vitaalmond.nl